Logga Boatcare Franklin

om boatcare SWEDEN

Janne Gibsten är mitt namn och jag äger driver  BOATCARE.se som sedan den 1/6 2016  ingår som en del i Waterprof-Stockholm AB   Boatcare.se är butiken med ett personligt engagemang, service support och bättre produkter.

Vårt mål är att hade riktigt bra produkter, de bästa fabrikaten. Flera av de produkter som finns i sortimentet eller kommer framöver är produkter som vi finner välrenomerade och som levererar. Vi testar och verifierar många produkter själva för att säkertsälla att de uppfyller våra krav. Vi vill inte och skall aldrig utge oss  för att vara experter inom ett  visst område, däremot är en målsätting att vi  ska ha riktigt duktiga leverantörer som kan sina produkter och är proffsiga. På det viset  kan vi erbjuda våra kunder rätt produkter samt bra information för att göra köpbesluten enklare.

Det finns många butiker på nätet  och vi är väl medvetna om att det kan finnas osäkerhets frågor som te.x  vem står bakom butiken, får jag några produkter om jag betalar i förskott, vad gäller etc . Därför ska BOATCARE/ Waterproof- Stoclholm alltid vara så nåbar, mejl sms socialmedier telefon samt  tydlig som som det bara går, och även övriga kontaktuppgifter, leverans villkor etc och erbjuda säkerbetalning. Vi vill bara ha nöjda kunder.   
  
Kontakta oss gärna om du undrar eller söker efter något.   Vill du tipsa om någon riktigt bra produkt kontakta oss

Vill du skapa ett samarbete?  Tveka inte att ta kontakt.

janne@boatcare.se

Välkommen att bli kund hos oss
BOATCARE.se
Waterproof-Stockholm AB   
Janne Gibsten

Så HÄR säger några kunder

Flera av  referens kunderna finns på på Facebook.